Raluca, Ionut, Francesca, Aura. Dragi politicieni, tineti-va gura!

Multi politicieni au reactionat in scandalul fetei violate de la Vaslui. Sunt oripilati de ce s-a intamplat. Mi-ar placea sa nu se mai dea de ceasul mortii acum ca sa rezolve dubla nedreptate ( violul si eliberarea animalelor). Va fi, si de aceasta data, in zadar!
Haideti sa va amintesc cateva episoade nenorocite:

A murit Ionut, politicienii s-au dat cu curu’ de pamant spunandu-ne ca nu vom mai avea laba de caine pe asfalt. Priviti pe geam!

 

 

 

A murit Francesca, politicienii ne-au promis imediat un cod rutier dur, cu amenzi drastice, care sa reduca numarul accidentelor. Au apasat atunci pedala acceleratiei doar prin fata camerelor de filmat. Luati o statistica recenta!

 

 

 

Au murit Aura si Iovan. Politicienii au tinut cu dintii de scaun si doar vreo trei oameni au fost demisi. Familiile celor doi plang langa cruci in cimitir. Iar accidentele aviatice continua. ( nu uitati episodul Siutghiol).

 
Ultima nenorocire despre care stim: a fost violata Raluca, fata din Vaslui.
Si lista va continua, din pacate! O stiu! NU, nu mai am incredere ca statul asta va functiona cum trebuie vreodata. Mi-am pierdut orice speranta de mai bine. Suntem condamnati ca natie sa traim cu toporul deasupra capului si sa ne rugam sa nu vina alte nenorociri. Mi-e groaza sa ma gandesc ce s-ar intampla in cazul unui cutremur major dupa toate cele pe care le-am vazut in ultimele zile. Impotenta statului a fost dovedita de prea multe ori!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.