Premierul CLIPOC-CLIPOC

L-ati vazut pe Gabriel Oprea la tv?! E imposibil sa nu-l fi vazut pentru ca face turul televiziunilor de cand Ponta l-a numit interimar. Este omul acela scrobit (poate si vopsit) caruia nu-i place sa i se spuna premier, ci general! Ei, bine, generalul face eforturi incredibile sa scoata sunetele si sa le transforme in cuvinte. Asa bataie de joc la adresa limbii romane n-am mai vazut de prea multa vreme…image
Ati vazut cat de des clipeste?! Isi flutura rapid genele – clipoc-clipoc, fara sa-si priveasca intelocutorul in ochi si… interesul national isi vede interesul!
L-am urmarit la Realitatea tv si am obosit sa numar de cate ori a zis ca este omul cuvantului, ca isi respecta cuvantul dat, ca nu-si incalca pentru nimic in lume cuvantul. Pe scurt, ca nu va trada! M-am oprit la 36!
Imi amintesc acum ce spunea DD cand zburda liber prin studiouri – “Ponta are de ales intre unul despre care nu stie daca va trada sau nu, adica PPDD, si unul despre care stie sigur ca va trada, adica UNPR. Pare ca domnu’ Dan are dreptate – dl. Clipici intoarce armele!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.