Pokemon a venit și nu mai pleacă!

Miau, zice el cu o față de desene animate. Miau, zice a doua oară și devine pe loc escroc sentimental dupa toate regulile pisicesti!

img_8229

– Haaaaaaai, nu fi fraieră ca vecinii tăi. Îa-mă acasă, la căldură, și-ți voi înveseli zilele…

– Haaaaaaai, ai nevoie de mine… Se vede pe fața ta! Ești topită după mine, e limpede! Miaaaaaau!

El e Pokemon! Mulți dintre voi il știți deja de pe facebook, acolo unde adună câteva sute de likeuri imediat! Sau ați auzit de el la Europa FM! Ori l-ați văzut pe www.petreanu.ro acolo unde Vlad l-a scos din anonimat iremediabil!

Pisoiul ăsta, despre care noi credeam că e pui de până la un an, are deja 4 ani și un canin lipsă! E destul de sănătos pentru un motan care n-a fost niciodată la doctor, ne-a spus-o chiar veterinarul! Același care a remarcat frumusețea și bărbăția pisoiului!

Acum e vaccinat, are carnet de sănătate și nu mai pleacă de la mâncarea bună pe care o primește aici, fix precum câinele de la măcelerie.

Problema este că motanul ăsta șmecher și extrem de simpatic e usor cam sălbatic. Până acum, ne-a bătut pe amândoi. Mie mi-a înțepat puțin fața într-o încercare de lifting fără bani, iar lui Vlad i-a mușcat degetul până la vaccin atunci când am încercam împreună să-i aplicăm un tratament (recomandat de veterinar) pentru un parazit în urechi.

Și acum… ce facem cu el? Îi dăm mâncare, i-am cumpărat căsuță… Uneori țâșnește pe lângă ușa deschisă direct în bucătărie. E clar ca nu mai pleacă! Stă la scărpinat până când se plictisește, apoi zgârie și pleacă!

Mai am un amănunt: a venit într-o seară cu o zgardă nouă la gât, semn că nu își umple burta doar la noi pe moșie!

Vă întreb: toate pisicile sunt atât de șmechere?

 

2 comentarii

  1. sa inteleg ca aveti stapan acum…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.