PNL, du-ți consiliera la psihiatru!

Un consilier de la Primaria Bucurestilor zice ca a avut o contributie majora la arestarea primarului Sorin Oprescu. A scris pe o foaie ca-l vrea pe Oprescu la DNA si Univesul i-a ascultat ruga.
Au vorbit cu ea cei de la DCNews, apoi Maria Coman la Antena 3, i-au luat un inteviu si cei de la Ziua. Am vorbit si eu cu ea aseara la Ora de varf. Nu mai e niciun dubiu ca femeia taieste intr-o lume paralela cu a noastra. image
O insiruire de vorbe, care atesta ca Legea Atractiei Universale stabileste cine merge la DNA si cine ramane sa doarma linistit acasa, nu poate starni decat o explozie de ras. In prima faza! Pentru ca stai si te gandesti, apoi, cine e femeia care afirma cu tarie toate astea.
Ei, bine, Simona Cretu este persoana care, de trei ani deja, ne voteaza noua bunastarea in Bucuresti. Este unul dintre cei 55 de consilieri generali pe care ii are Capitala, oameni care iau decizii majore avand pe mana un buget, numai la investitii, de peste 1 miliard de lei. Si, brusc, iti piere rasul!
Te intrebi cum a ajuns femeia, asupra careia planeaza suspiciunea unei boli mentale grave, consilier. Printr-un concurs (de imprejurari nefericite, am spune noi azi) femeia a reusit sa o convinga pe Elena Udrea, sefa PDL de atunci, ca are un proiect de mediu foarte bun, proiect care a suit-o pe Simona Cretu fix in fruntea listei pentru Primaria Generala. Aleasa, Cretu si-a inceput munca pentru care e platita cu 11.000 de lei pe an. Nu e mult, asta-i clar, dar raul facut pe banii astia poate fi mare.
Si dupa ce iti dai seama cum a ajuns acolo, te intrebi ce mai cauta in functia asta dupa ce s-a remarcat in direct la televizor cu declaratii halucinante care deconspira o stare cel putin ciudata, ca sa nu zic ca e buna de dus direct la spital.
PNL (daca te-ai unit cu PDL…), du-ți consiliera la psihiatru! Pentru binele nostru!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.