Petreanu, ia-ţi, te rog, gândacu’ înapoi!

Am fobie de gandaci! Nu ştiu cum se numeşte chestia asta în mod academic, dar ştiu că aproape leşin când văd vietăţile alea mici, scârboase, în realitate sau în poze. Nu prea fac diferenţa!

M-am trezit buimacă după ce am visat că mi-am scăpat mobilul pe stradă şi mi l-a călcat tramvaiul. Am bâjbâit cu mâna pe noptiereră ca să pipăi mobilul să văd dacă e adevărat. Nu era! Phiu, am scăpat de data asta!

La cafea, citesc, ca lectură obligatorie, şi blogul Stăpânului inimii. Mare mi-a fost mirarea când i-am deschis azi site-ul. La mijlocul articolului, trona mândru un ditamai gândacul. Hidos, maroniu, cu picioare lungi… Brrrrrrrr, ce scârboşenie! Am închis blogul în jumătate de secundă! Nici mai mult, nici mai puţin. Mi-am aşezat la loc părul pe mâini, păr care se zbârlise zdravăn după un fram cu oribilul gândac.

Mi-am savurat cafeaua scriind un scurt text despre recomandările designerilor şi am uitat de greţoasa întâmplare. Rochii, pantofi, dantela, imagini dragi mie. Numai că, la primul like pe facebook la articolul meu, văd, din nou, gândacul! O, nu! O, nuuuuuuuuuuuu! Dau repejor un refresh la pagină. Acelaşi gândac distribuit de altcineva! Încă un share! Şi încă unul… Închid!

Va rog eu să nu mai daţi share la articolul lui Vlad; nu mai pot! O fi foarte bun textul, va cred pe cuvânt, dar nu mai sport să văd dihania aceea! Vlad, te rog, ia-ţi gândacu’ înapoi!

Tot azi, după păţania cu gândacul de pe blogul lui Vlad, la televizor, la teleshopping, după dispozitivul care-ţi curăţă urechile, aud reclama la aparatul împotriva dăunătorilor. Nuuuuuu, nu şi la tv cu gândaci! Schimb canalul şi dau peste o ştire cu gândaci în biroul nu ştiu cărui director! Adio, televizor! Rămâi închis azi!

Mă duc să schimb apa la flori, aşa cum fac în fiecare dimineaţă. O gânganie neagră de mici dimensiuni sare pe gresie! Arunc buchetul!

E clar, am o zi proastă!

2 comentarii

  1. Şi? A primit ceva cald aseară? 😆


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65
  2. Imi plac foarte mult articolele tale Ionela.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.