O zi la pușcărie

puscarieExperienta de a petrece o zi dupa gratii este… socanta.

Am pasit pe poarta inchisorii timid, cu ochii in pamant si cu gandul ca la Targsor sunt femei care au ajuns acolo dupa ce au furat, au omorat oameni sau au consumat droguri.

Cand in spatele meu s-au inchis cele doua usi din fier forjat, m-am simtit nesigura intr-o lume deloc stiuta si mi-au trecut prin minte miliarde de ganduri negre si fiori reci pe sira spinarii. Un loc gri, manastire la origine, care ascunde suferinta meritata. E ca un oras cu sute de locatare care au incalcat legea.

Ma sufoca ideea ca as putea ramane acolo. Linistea mi-a revenit treptat privindu-i pe gardianul si pe doamna director care ma insoteau in ciudata calatorie.

Am intalnit multe femei nenorocite, dar exista o poveste care m-a marcat teribil pentru ca n-am crezut niciodata ca voi tine de mana o puscariasa, condamnata pe viata pentru un dublu asasinat. Despre asta, maine!

2 comentarii

  1. Hai să nu le plângem de milă acestor femei. Multe dintre ele sunt niște oameni pe care nu ai vrea să le întâlnești seara pe stradă. Cu toate astea eu cred că în pușcărie ar trebui să și muncească nu numai să stea pe banii statului


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65
    • de aici si dilema mea – daca femeia asta m-a pacalit sau chiar merita a doua sansa. PS – ea munceste la fabrica inchisorii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.