no comment

bula 1 – o pisi (azi prezentator de soi la antena 1): daca nu reusesc sa prind un loc la prezentare, ma fac reporter!

bula 2 – un sofer de la antena 1: daca nu ajung cameraman, ma fac reporter!

bula 3 – o practicanta (fata venita in practica sau în probe la televiziune):  macar reporter sa ma angajeze.

0 comentarii

 1. AM SCRIS IN ACELASI TIMP, PE FACEBOOK, DESPRE ACELASI LUCRU. CEEA CE ARATA O OARECARE EXASPERARE, CRED. ASA CA-TI ATASEZ AICI POSTAREA MEA.

  “Tocmai am cunoscut o tanara, angajata intr-o televiziune, care i-a luat de curand o declaratie lui Mircea Geoana, iar, la final, l-a rugat sa-si spuna numele si functia. Da, e reporter. Si da, lucreaza la stiri. Da, ca si mine! MDA!”


  Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65
 2. :))))))) n-am cercetat problema, dar daca arunci o privire pe piata, vei vedea ca astfel de talente sunt remunerate, sa stii. CA MERITA, DRAGA!!!!

 3. Mai, dar ce-are meseria asta de reporter de-o vor toate? Se da ceva pe gratis? E un soi de airbag, daca ai picat de la stiri sa ai pe ce sa cazi?

 4. oh, dar de cate ori am auzit asta! si mi-a crescut tensiunea de fiecare data. nu are sens sa te chinui sa incerci sa explici ca nu ai nicio sansa.

  si la fel de multe ori am auzit… “tu esti doar reportert? naspa…”

 5. ce mi-e reporter, ce mi-e gunoier. zau asa

 6. Ionela, eu m-aş face reporter, dar nu cred că o să-mi iasă. Aşa că mă fac cel puţin redactor-şef.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.