Nelu Tătaru, cu lacrimi în ochi; ce-l emoționează pe ministrul Sănătății

Ministrul Sănătății a povestit “La cină” momentele de intimitate petrecute cu fiul său, după 5 săptămâni în care nu l-a văzut pe băiețelul de 10 ani, rămas acasă, la Vaslui. Cu lacrimi în ochi, medicul Nelu Tătaru a mărturisit dorul sfâșietor care îl macină în această perioadă când stă departe de familie. Ministrul Sănătății a spus că Teodor Ioan vrea să devină “medic și ministru”. La fel de emoționat, Nelu Tătaru a vorbit, cu vocea gâtuită de emoție, despre tatăl său, care și-a dorit ca el să fie medic, dar nu a apucat să-l vadă în halatul alb…

Nelu Tătaru a vorbit în emisiunea “La cină” de la Digi 24 despre gustul copilăriei și despre mâncărurile preferate, despre faptul că nu consumă alcool de 20 de ani, despre mama sa care respectă cu sfințenie izolarea și condițiile impuse de pandemie, despre teama că și-ar putea infecta familia cu Covid 19, dar și despre “băieții deștepți” din sănătate și grupurile de interese pe care vrea să le destructureze.

Aflați, din acest dialog, cum și-a cerut ministrul Tătaru soția în căsătorie, de ce nu prea îi duce flori, care a fost cea mai frumoasă amintire din viața lui și cât timp liber mai are de când e în Guvern.

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.