Monica Anghel: Dacă mă întreabă cineva dacă dau viața mea pentru o iubire, ei, bine, da!

Născută exact de Ziua Copilului, Monica Anghel vorbește “La cină” despre copilăria trăită în Moldova, pe lângă Prut, despre jocurile puse în scenă, după ce a văzut câteva seriale la tv, despre startul în carieră, la doar 3 ani, dar vorbește și despre copilul ei, Aviv, ființa care a schimbat-o enorm.

“Realmente, în mometul în care am rămas însărcinată, am simțit că toată viața mea va înflori, că voi renaște. Și asta s-a și întâmplat. În ebraică, Aviv înseamnă primvară”. 

Artista dezvăluie și secretul care a dus la silueta de azi: “n-aș fi slăbit în vecii vecilor dacă n-aș fi avut o problemă de sănătate”, dar mai ales cum reușește să se mențină după ce a slăbit 30 de kilograme. 

Accidentul de la echitație, o țeapă luată de la statul român, melodiile preferate din repertoriul ei, generația de artiști care vine din urmă, criticile din presă și efectul lor, serialele de comedie… toate sunt descrise, pe larg, “La cină”.

“Dacă mă întreabă cineva dacă dau viața mea pentru o iubire, ei, bine, da!” – spune Monica Anghel la final.

 

1 comentariu

  1. Foarte frumos 🙂


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.