Mi-ar plăcea să o văd pe Carmen Iohannis pe scenă…


Ma tot uit la imaginile astea si nu ma satur de privit. Michelle Obama este Prima Doamna perfecta! (e drept ca-i permite si tara). Frumoasa, joviala, implicata, sexi, devotata, sociabila… O imagine de invidiat pentru orice sotie de presedinte!
Imaginati-va cum ar fi fost sa danseze Carmen Iohannis pe scena de la Sala Palatului. Parca vad comentariile de a doua zi.

In primul rand, Monica Tatoiu ne-ar fi aplicat imediat corectia, ca o doamna profesor ce a fost: “sotia presedintelui, nu prima doamna!” Apoi, ar fi lansat fraze interminabile, pe alocuri jignitoare, despre prestatia socanta a lui Carmen Iohannis.

Ar fi sarit si cativa analisti fără patalama, învechiti in rele, sa spuna ca nu se cade ca o prima doamna sa se comporte asa si ca i-ar afecta imaginea presedintelui.

Razvan Ciobanu, designerul, s-ar fi bagat si el, mai ales ca a mai facut-o si i-ar fi analizat tinuta: “Primă doamnă văd că se agită, precum Pepsi-Cola, pe tema cârpițelor. Nu îi iese, dar îmi place că-i războinică și tot zgârmă în prostul său gust. Sper să reușească, careva, cândva să-i scoată și-n cap rochițele mini și fără mâneci”.

Nu in ultimul rand, adversarii politici ai presedintelui ar fi interpretat, asa cum chiar am mai auzit prin studiouri tv, ca in casa Iohannis cântă gaina.

Ei, uite d’aia nu avem o Prima Doamna dansand pe scena! Desi mie tare mi-ar placea…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.