Maia Morgenstern: “Mă retrag la pensie; e normal să-i lași și pe alții”

În prima zi a anului 2022, Maia Morgenstern este “La cină”.

Îndrăgita actriță vorbește despre copilăria cu multe lipsuri, cu evenimente nedorite cu care-și supăra mama și tatăl, despre suferința părinților și a bunicilor, despre primele două meserii pe care voia să le urmeze – taxatoare de tramvai și balerină, dar și despre mirosurile care-i amintesc de clipe dragi din primii ani de viață.

Emilia Maia Ninel Morgenstern ne spune ce își dorește pentru 2022, ce planuri are, povestește cu emoție de ce nu-și vopsește niciodată părul, ne spune de ce filmul “Patimile lui Hristos” a lăsat tristețe în sufletul ei, dar ne spune și când vrea să se retragă din activitate, câți ani mai are până la pensie și de ce consideră că nu e deloc o rușine să fii bătrân.

Episoade interesante cu Monica Bellucci și Mel Gibson, filmările când era însărcinată, iar fata cea mare s-a îmbolnăvit de dor, scene din viața de familie, dar și emoționantul moment în care a aflat că bunicul ei, Aron Morgenstern, a sfârșit la Auschwitz sunt povestite “La cină”.

Dacă are dușmani, dacă îi e teamă de ceva, dacă poartă în suflet urme adânci ale unor răni din familie, dacă e mamă sau actriță titrată când își privește copiii pe scenă, la teatru, dacă e fericită astăzi… aflăm “La cină”.

Una dintre cele mai apreciate actrițe din România ne și sorcovește la început de an.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.