M-am curentat la sala de sport cu XBody

Am pășit la XBody timida, cu o curiozitate fireasca. M-a intampinat, acolo, un tip cu un corp bine, chiar foarte bine, lucrat (daca as fi fost sefa unei sali de sport si eu as fi angajat tot pe cineva ca el; in fond, e o carte de vizita – te-ai duce la o sala de fitness unde instructorul e gras ca un luptator de sumo?!) care mi-a pus in brate un costum negru din bumbac.

– Te schimbi cu asta si mai vorbim dupa.

Pare distractiv!
Cu adidasi (poti face si descult), purtand costumul primit, m-am infiintat in sala cu aparatul nemțesc minune despre care, desi e pe piata de la noi de 3 ani, eu am auzit abia cand o prietena s-a apucat de sportul asta (majoritatea clientelor XBody sunt femei). De altfel, prietena mea mi-a si oferit experienta asta cadou. (Multumesc, Andreea!)

Totul consta in stimularea electrica, vibrarea puternica a tuturor categoriilor de muschi simultan si, cei care au facut din asta o afacere, garanteaza eficienta intr-un timp relativ redus (o sedinta dureaza 20 de minute; este indicata cel putin una pe saptamana, iar ideal ar fi sa faci 3!) si, mai ales, siguranta pentru ca aparatul nu pune presiune pe articulatii sau pe coloana vetebrala. Cica arzi 500 de calorii la sala si pana la 2000 in urmatoarele 24 de ore.

Costumul de bumbac se uda bine, la fel harnasamentul plin cu electrozi (nu stiu cum sa-l numesc altfel) pe care-l pui pe tine ca pe o vesta mai greoaie. Si start!

– Sa nu crezi ca electrostimularea e statica, facem si cateva exercitii, imi zice tipul. 20 de minute de electro-stimulare echivaleaza cu 6 ore de muncit la sala.

Pare un sport pentru lenesii care vor rezultate pe repede-inainte si, in esenta, cam asta e. Pe langa intepaturile date de stimularea electrica (te simti bagat la 2.20) reglata la intensitati diferite in functie de rezistenta fiecaruia, mai faci si cateva exercitii cunoscute inca din copilarie de la orele de educatie fizica. Exercitii relativ usoare pentru cineva obisnuit cu efortul fizic.

Eu am testat aparatul intr-o sedinta. Cred ca imi trebuie ceva mai mult ca sa-mi dau seama cat adevarar e in toate informatiile primite. Poate o sa-mi fac abonament.
Preturile sunt in functie de zona unde e sala. Daca te duci in Dorobanti, dai mai mult. Daca mergi in Berceni, mai putin. Cam 450-500 de lei pentru 12 sedinte.

Asta a fost experienta mea in cuvinte. In imagini, e asa:

1 comentariu

  1. Eu am facut electrostimulare static. Cu 3 definite pe săptămâna plus 1 ședința de vaccum am ajuns intr-o luna la i silueta perfecta, o greutate indicată de 53kg la 1,63m. Totodata, datorită vaccum ului am
    Scăpat de celulita. Nu am încercat xbody însă cred ca electrostimulare in paralel cu mișcare pot aduce rezultate mai vizibile
    Într-un timp relativ scurt.


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.