Liberalii, lăsați cu pantalonii în vine

N-a trecut mult de cand, umar langa umar, PSD si PNL au votat modificarea Legii Electorale. Ei, cu mana lor ridicata, au vrut un singur tur pentru alegeri. Si PSD, si PNL! E drept ca azi doar PSD poate trage foloasele, dar impreuna au vrut asa!

Aici nu conteaza, desigur, ce am fi vrut noi, prostii de rand care ne ducem la vot. Ei fabrica legi, deci ei decid pentru noi: un singur tur!

Numai ca acum, cand mai e putin pana la alegeri, liberalii si-au dat seama ca au ramas cu pantalonii in vine si urla din toti rarunchii ca e o nedreptate, ca e nevoie de doua tururi de scrutin pentru un vot corect, ca asta vrea si a cerut “strada” si ca premierul Ciolos ar trebui sa rezolve problema printr-o ordonanta de urgenta.

Numai ca Dacian Ciolos zice PAS, cica nu e democratic! Deci le trage liberalilor un sut in popoul gol, desi in prima varianta a programului de guvenare Executivul lui Ciolos avea in plan vot din doua tururi.

Eu cred ca liberalii au votat cu pistolul la tampla, altfel nu-mi explic ditamai gogomania!

1 comentariu

  1. Ciolos a început să emită “sentinţe”, despre ce este democratic şi ce nu… PSD ul şi-a dat de mult mâna cu PNL ul, încă înainte de COLECTIV… Au ajuns la concluzia, EI ÎNŞIŞI că sunt extrem de compromişi în faţa electoratului… Ca urmare, de comun acord, cu ajutorul preşedintelui intermediar, au luat o “pauză”… de respiro…Şi tot au respirat vreo lună şi ceva, s-au hiperventilat chiar în spatele guvernului “paravan” care a ajuns ciuca bătăilor. Şi acum, cu mic , cu mare, cu căţel şi cu purcel, au reînceput să invadeze mass-media într-o nouă campanie electorală de-a dreptul deşănţată…părerea mea…


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.