Ce căuta gravida pe drum?

Curg valuri de injuraturi la adresa autoritatilor care nu gestioneaza ca la carte situatia data de zapada prea multa cazuta in weekend. Am si eu cateva cuvinte salvate-n minte pentru a putea fi folosite la o adica, dar am ales sa nu le dau drumul la intamplare in spatiul public.

Nu zic ca nu merita alesii vorbe grele, dar mi-ar placea sa nu mai vad femei gravide plecate la drum (si nu sa nasca de urgenta!) cand pe la toate televiziunile striga meteorologii ca vine prapadul!

IMG_3549Mi-ar placea sa nu mai vad copii zgribuliti prin masini care se incumeta sa parcurga drumuri interzise.

Mi-ar placea sa nu mai vad oameni nervosi ce injura politistii care incearca sa-i intoarca din drumul care poate deveni al naibii de periculos de trecut.

Mi-ar placea sa nu mai vad politicieni vechi care ataca politicieni noi (chiar cu greseli gramaticale) cand, in tara asta, intotdeauna a fost greu de trecut peste fenomene extreme.

Mi-ar placea sa nu mai asteptam la carciuma sa vina jandarmii salvatori sa ne dea zapada din fata casei, ci sa punem mana pe lopata si chiar sa-i ajutam pe cei care nu mai au putere sa o faca.

In loc sa criticam, mai bine un om vesel de zapada sa ridicam! 🙂

1 comentariu

  1. Ştiaţi că…? Dacă fiecare român ar ridica un om de zăpadă, aşa ca distinsa noastră gazdă, nu am mai adresa cuvinte de ocară, cu atâta foc, autorităţilor şi aşa incapabile…?! Nu de alta , dar avem încâ 1001 de motive pentru a-i ocărâ…
    A nins frumos şi sănătos… noi românii avem boală pe zăpadă, pe ploaie, pe vânt, pe căldură şi pe câte şi mai câte…De fapt, “boala” este în noi…Cine ne-o fi îmbolnăvit oare ?!


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.