Lectia de shopping: cum sa nu ratezi reducerile la mall!

imageFetelor, a aparut aplicatia care ne spune, in timp real, cand si unde sunt preturi mai mici la mall. Fix asta ne mai lipsea ca sa golim complet cardul luna de luna. In mallurile din America si din Vestul Europei se foloseste deja!
Minunata inventie e asa: esti la mall si treci pe langa Zara sau pe langa New Balance. Beeeep-beeeep-beeep! Alarma!, preturi reduse!
Niste emiţătoare/receptoare localizate se activează automat când pui piciorul in zona cu aplicaţia pornită pe telefonul destept (87% dintre romani au un smartphone in buzunar atunci cand merg la cumparaturi). Cand te te apropii de magazinul unde este amplasat un astfel de emitator, te recunoaste ( te face sa te simti si vedeta) si iti da informatii despre produsele care ar putea sa te intereseze.
Meseriasa aplicatie se poate lega si la pagina de Facebook. Astfel, află detalii despre obiceiurile tale de consum, despre preferinţe, despre ce te interesează. Adica…daca ai dat like paginii de pantofi rosii sau celei de costume de baie sexi, aplicatia te tine minte.
Dispozitivul stie şi de cate ori s-a apropiat un client de un produs.
“Poate sa-si dea seama ca pe acest consumator il intereseaza acel produs. El va primi din partea magazinului un mesaj in telefon care ii spune Mihai, pentru ca te intereseaza acest produs, iti oferim un discount de 10 la suta”, spune Ciprian Pasca, dezvoltatorul sistemului, pentru stirile ProTV.
Presimt apocalipsa cardului, ma vor striga, pe rand, toate magazinele din mall.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.