Kelemen Hunor: “Nu sunt cel mai romantic bărbat din lume…”

Dacă vreți să vedeți o altă față a vicepremierului Kelemen Hunor, “La cină” este momentul perfect.

“Nu sunt cel mai romantic bărbat din lume” –  spune președintele UDMR.

Politicianul a acceptat provocarea de a se arăta în fața românilor altfel decât o face în emisiunile politice sau în cele de știri, în transmisiuni de la Guvern, interviuri de la sediul partidului pe care-l conduce sau în studiouri tv. Președintele UDMR a vorbit despre copilărie, adolescență, armată, despre drumul făcut în politică și despre Revoluția din Decembrie 1989, dar și despre soția sa și despre cei doi copii. 

“Copiii pun întrebări – de ce te duci la București, de ce nu lucrezi la Cluj? De ce a acolo Guvernul, de ce nu e aici Guvernul? (…) Asta este cea mai mare problemă, să stai departe de copii, exact în perioada când au nevoie de tine.” 

Când a învățat limba română, cât de des mai iese la un șpriț cu prietenii, care a fost cel mai periculos moment din viața sa, de ce nu mai mănâncă sarmale și dacă știe colinde românești și bancuri cu unguri, aflăm “La cină”.

De asemenea, Kelemen Hunor ne spune dacă mai candidează la alegerile prezidențiale din 2024 și când se va retrage din politică. 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.