IOLA PAPA

la inceputul anului, am castigat un concurs de imprejurari fericite – sefimea m-a ales (dintr-o suta) sa reprezint interesele antenelor la beatificarea papei ioan paul al II-lea. stiam eu ca-s cea mai pioasa din redactia aia, pacatosilor! stiam eu ca-s patrunsa de sentimente de evlavie, paganilor! aveam doar nevoie de cineva sa-mi confirme ca sunt prea-cucernica, viclenilor!

dragii mei, a venit vremea ca toate drumurile sa duca la roma! iau si eu (maine) un avion pe drumul asta. n-o sa ratez cateva poze “IOLA”. cum altfel de asta data?! IOLA PAPA!

5 comentarii

 1. IONI NIMENI NU SE INDOIESTE DE EVLAVIOSENIA TA…
  ESTI UN OM MINUNAT SI SUNT CONVINSA CA ASTA VAD SI SEFII TAI CARE TE TRIMIT SA REPREZINTI NU NUMAI INTERESELE ANTENELOR CI POATE SI PE ALE TELESPECTATORILOR FIDELI AI ANTENELOR.
  PERSONAL,ITI DORESC MULTA BAFTA IN TOATA CARIERA SI SA VII INCARCATA CU ENERGII POZITIVE DE LA VATICAN…SANATATE SI PACE!!!!!!!!!!!!!!!!

  • va invit sa fiti alaturi de mine la cel mai important eveniment religios al anului! uite, deja vorbesc ca la televizor!:)

 2. Bafta, prea fericito! 🙂

 3. Felicitari!
  Lasand la o parte nota amuzanta a postului (care-mi place:)), chiar cred ca e o ocazie inedita, mie mi-ar placea o astfel de calatorie “in interes de serviciu”. E, intr-adevar, un moment incarcat de semnificatii si s-ar putea ca starea de inaltare spirituala, de liniste si de inspiratie sa se instaureze, aflandu-va acolo. Asa ca eu as profita din plin la ceremonie, intru evlavie totala si intru iscoditoare observare a Papei:)! Pana si nunta regala de maine ma emotioneaza deja, chiar daca s-a transformat in presa intr-o supermondenitate! E si asta, desigur, dar e, in primul rand, un moment important pentru viitorul Casei Regale Britanice.

  Drum bun si inspiratie!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.