Însemnările intime ale Elenei Udrea, confirmate de bărbaţi de stat

“Mi-am dat seama care va fi finalul şi, intuind ce se va întîmpla, am început să scriu” – ne-a spus Udrea într-o nu stiu care seara, la o nu ştiu care televiziune, dar sigur inainte sa ajunga in arest. Si ne-a anuntat oficial ca are si copii, in caz ca o astepta cineva la poarta televiziunii cu gandul sa o jefuiasca.
Udrea a scris in perioada campaniei notiţe pe vreo 50 – 60 de pagini si l-a anuntat chiar pe generalul Coldea ca scrie tot ce i se intampla. Spune blonda ca a notat tot: cine, ce i-a spus si, mai ales, cand. Un jurnal in care a scris despre toate intalnirile si discutiile purtate in culise cu oameni importanti. ROMANIA-2 Azi, jurnalul Elenei Udrea incepe sa fie confirmat pas cu pas (cum ar spune Iohannis :)) de oameni politici ai momentului. Intitial, multi au considerat ciudate si de necrezut afirmatiile facute de blonda lui Basescu intr-un caiet de notite. Se contureaza idei ale unor oameni de stat care ii dau dreptate.
Ion Cristoiu este cel in mainile caruia a ajuns caietul cu insemnari pretioase. Jurnalistul a tacut o vreme, apoi a decis (cu voia Elenei supreme) sa vorbeasca! Prin vocea lui au inceput sa iasa la iveala insemnarile blondei de la Cotroceni.
Sa luam un exemplu. Iata ce zicea Udrea despre generalul, devenit premier interimar, Oprea:
“Oprea venise şi cu planul Ponta preşedinte, el la SRI, Maior la Guvern. Sigur l-a enervat tare pe Coldea acest plan. Ca urmare, după ce a văzut că Oprea insistă i-a făcut nişte dosare penale, şi Oprea s-a potolit. Ba chiar zice că este bine că Ponta se va lupta cu Iohannis în turul doi. Aşa funcţionează lucrurile. Totul se poate obţine cu ameninţarea dosarelor.”
Si iata ce spunea Gabriel Oprea zilele trecute la B1.
” – Da, am vrut sa fiu director la SRI, va spun direct si onest.
– Deci are dreptate Udrea?
– Da!”
Interesant este ca desi Striblea merge mai departe cu notitele Elenei Udrea, Oprea o scalda ca la români.
“Victor Ponta prim-ministru… a candidat, s-a luptat, a pierdut, e un premier bun şi are o guvernare bună şi o spun indicatorii economici”. Bla, bla, bla…
Asta nu insemana ca Udrea are dreptate?!
Odata cu aceasta confirmare, Elena Udrea prinde curaj si ii invita si pe alti “barbati de stat” sa spuna adevarul gol-golut despre cine conduce Romania. O vor face, oare?
Pana atunci, Udrea vrea sa transforme jurnalul intr-o carte. Una in care va povesti tot ce a trait in arest.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.