Icrele de Manciuria, ba! Somonul, da!

imagePare grav, dar nu-mi vine sa ma tratez. Cand toata lumea se da in vant dupa micile bule portocalii, eu nu mananc nici platita icre de Manciuria. Considerate delicatese, icrele astea au un gust de peste mult prea pregnant ca sa-mi multumeasca mie papilele gustative.
Citesc despre icrele de somon ca sunt extrem de hrănitoare, ca au un aport ridicat de vitamina A, acid folic, potasiu şi fosfor. Cu gandul asta, am mai incercat o data! Nu!, nu-mi plac!
In schimb, “tatal” icrelor de Manciuria, somonul, gatit la cuptor cu branza mucegaita, e ceva rar!

1 comentariu

  1. Poate ca ai mancat prea multe? Ca si icrele negre, si cele de Manciuria (adica rosii) se pun pe o felie de paine usor prajita, unsa cu unt, dar nu asa ca in poza din articol, ci foarte rarefiate, gen, 10-12 icre pe o felie de paine normala.


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.