Gimnasta Andreea Răducan, adevărul gol-goluț despre medalia de la Sydney!

După 20 de ani, Andreea Răducan spune că încă mai speră să-și recupereze medalia de aur care i-a fost retrasă la Jocurile Olimpice de la Sydney, după ce a luat, la indicația medicului, o banală pastilă pentru răceală și a fost depistată pozitiv. Una dintre cele mai mari sportive ale României spune adevărul neștiut despre necazul vieții ei, necaz care i-a umbrit unul dintre cele mai frumoase momente din carieră. Jocuri de culise, bani și interese politice puse față în față cu efotul și performanțele sportivei. Dacă mai sunt sanse ca Andreea Răducan să-și ia înapoi medalia de la Sydney, aflați “La cină”.

Gimnasta a vorbit, de asemenea, despre un proiect pe care îl pregătește acum, în plină pandemie: vrea să expună acasă, la Bârlad, toate medaliile și trofeele câștigate de-a lungul anilor.

Andreea Răducan povestește despre familia ei, soțul și cei doi copii, despre retragerea de la Federația Română de Gimnastică și despre piedicile întâmpinate la șefia acestei instituții, despre copilăria în sala de sport și despre desele întâlniri, multe virtuale, cu celelalte sportive, colege de generație.

Un dialog cu o campioană, “La cină”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.