Dacian Cioloș, La cină: “Când eram premier, am primit un cal de la președintele Mongoliei”

Fostul premier al României, Dacian Cioloș, a fost invitat “La cină”, unde a vorbit despre copilărie, despre tradiții și obiceiuri de Crăciun în satul natul Pericei, județul Sălaj, despre adolescența trăită la internat, departe de părinți și de bunici, a explicat de ce a mers la un liceu agricol, ce l-a învățat armata și de ce nu a fumat niciodată.

De asemenea, Cioloș a spus și câți ofițeri SPP avea când era șeful Guvernului, sau câți credea că are, a povestit cum a trăit Revoluția din 1989 și care a fost primul lucru pe care l-a făcut după ce România a scăpat de regimul comunist.

Dacian Cioloș a povestit la Digi 24 și despre cel mai frumos cadou pe care l-a primit când era prim ministru, un cal oferit în dar de președintele Mongoliei, a spus cum l-a botezat și ce l-a împiedicat să-l aducă în țară.

De cine îi este dor astăzi, de ce a devenit vegetarian și ce mâncare știe să facă, cine îi lipsește cât timp este la Bruxelles și când i-a dus ultima dată un buchet de flori soției fără un motiv anume, aflați La cină.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.