Gaz pe păr

Cu multi ani in urma, era rusinos sa spui ca-ti dai cu gaz pe par, era semn ca ai miscatori in podoaba capilara. Paducii fugeau ca apucatii cand simteau miros de gaz, povestesc batranii de la tara.

Azi, gazul este mega inventie impotriva caderii parului… Dintre toate tratamentele, cel mai ieftin s-a dovedit a fi cel mai bun. Cel putin in cazul meu! (luati in calcul ca parul meu este agresat zilnic la serviciu!) image Am testat solutii scumpe in fiole minuscule, sampon anti-cadere, masti laudate, tratament pentru regenerare… Nu si-au facut treaba asa cum promiteau in reclamele tv sau cum statea scris pe ambalaj.

Mi-a fost recomandat, acum vreo trei ani, Gerovital, lotiunea cu gaz. Singura problema in tratamentul cu aceasta solutie este ca trebuie sa stai, o data (sau de doua ori) pe saptamana, 4 sau 5 ore cu solutia pe par. Dar rezultatul este… laudabil! Minimum trei luni trebuie facut tratamentul cu gaz ca sa vezi diferenta!

Ce face, de fapt, petroleumul?! Stimuleaza circulatia la nivelul scalpului si ajuta la crestea sanatoasa a parului!

Un flacon de 100 ml, care ajunge cam pentru 10 aplicari, costa in jur de 15-20 de lei, depinde de unde il cumperi – farmacie, supermarket sau plafar.

La final, un sfat: e bine sa faceti acest tratament cand nu e barbatul acasa pentru ca, va spun din experienta, va stramba ostentativ din nas! 🙂

5 comentarii

 1. Lucrez la o statie de alimentare cu GPL si printre alte produse, comercializam si gaz lampant, … da de ala cu care se gatea sau se punea in lampa cu oglinda ce asigura iluminarea unei camere si mirosea groaznic hainele, cand plecai din casa, cu ani in urma. Intr-o zi, cineva a cumparat 2 pet-uri de 800 ml. L-am intrebat asa din curiozotate, la ce se mai foloseste. Raspunsul m-a blocat : “la spalat pe cap, de paduchi”. Imi parea rau ca l-am intrebat si nici nu am mai insistat cu intrebarea, cu toate ca omul era cat se poate de calm si natural. Vreau sa spun ca nu parea sa fie unul ce avea probleme cu igiena.

  • Ha-ha-ha! Ce tare e asta…:)

  • Buna!

   Poti sa-mi spui, te rog, de unde pot procura gaz?

   Multumesc!

  • Cred ca il are orice farmacie. Eu imi iau de la Mega Image. 🙂

  • Din pacate multi considera ca paduchii sunt datorita “problemelor de igiena”, nu este asa, din contra paduchii stau doar in parul curat, fug de mizerie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.