Elena Udrea e OFICIAL singură!

Cea mai cunoscuta blonda din politica a pus capat relatiei de amor nebun pe care a fluturat-o ostentativ prin fata jurnalistilor. Udrea si Chifu ni s-au aratat dansand lasciv prin cluburi de fite sau sarutandu-se pasional pe la terase cu pretentii atunci cand becul rosu al camerei de filmat era aprins. Imagini presarate cu sampanie si caviar comentate indelung pe la colturi de gazete si prin studiouri tv. Ete asa!, ca sa moara de ciuda protectorul din deal Traian Basescu. elena-udrea-iubit-valentin
Cand toata lumea credea (mai putin unii colegi de partid si cativa jurnalsiti) ca isi va pune, din nou, pirostriile, surpriză: Elena Udrea s-a despartit de Valentin Chifu, tanarul cu care intretinea o relatie de cateva luni.
Aseara, in direct si in exclusivitate la Ora de varf de la Romania tv (aici ma laud:)), Radu Cristescu, apropiat al Elenei Udrea si cel care, de altfel, a vorbit primul despre relatia dintre Udrea si Chifu, a confirmat si despartirea.
Rapiditatea cu care s-a derulat totul ma face sa ma indoiesc ca ar fi existat, cu adevarat, aceasta poveste de dragoste! Un lucru e cert: Elena Udrea e OFICIAL singura!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.