Elena Lasconi: Mie nu-mi spune nimeni cine sunt, pentru că eu știu exact cine sunt!

“Doamne, dacă eu o să ajung să câștig într-o lună atâția bani cât aș putea să-m iau o mașină de spălat, înseamnă că am scăpat de sărăcie. Pentru că spălam cu mâna… ”  

A fost vedetă PRO TV vreme de 25 de ani, dar a schimbat tabăra, în urmă cu câțiva ani, când a intrat în politică. Elena Lasconi are o poveste de viață impresionantă: a crescut într-o familie modestă, și-a dorit să fie Nadia Comăneci, dar a fost respinsă la preselecție, a devenit mamă foarte tânără, a trăit intens, a vândut piese auto și biscuți, a schimbat multe joburi, a transmis din zone de război, dar a fost și prezentator de știri și emisiuni tv. A râs mult și a plâns în viață. Despre toate acestea vorbește “La cină”.

“Tot timpul îi lăsăm pe ceilalți să ne pună etichete. Mie nu-mi spune nimeni cine sunt, pentru că eu știu exact cine sunt. (…) Dacă toate țările lumii ar fi conduse de femei, nu ar mai fi războaie și lumea ar fi mai bună; doar că nu și-ar vorbi între ele”.

Cine i-a fost alături când a trecut printr-un eveniment nedorit cu fiica sa, ce mai înseamnă azi cina romantică în familia Elenei Lasconi, cât a mai rămas din pasiunea de a găti a unui câștigător MasterChef, cum a depășit momentul unei boli care a transformat-o în “legumă”, de ce a dat aplauzele din televiziune pe necazurile și jignirile din politică și dacă îi e mai greu in politică decât i-a fost cu ani în urmă în Afghanistan, aflăm “La cină”.

“Majoritatea primarilor se duc și mănâncă și beau, cu toți prietenii lor, și nu plătesc niciun ban. Și asta e doar o mică parte din mizeriile care se întâmplă în țara asta. (…) Înveți să fii politician; nu există facultatea de primar bun și cinstit. (…) Da, suntem într-o societate misogină, e adevărat, dar nu mă las, fraților, nu mă las; sunt bătăioasă, mă duc înainte până-n pânzele albe.” 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.