Dorințele uriașe ale unui copil care nu mai vrea să fie umilit: un grill și un aparat de făcut sucuri

Încep prin a vă ruga să citiți acest mesaj tulburător. Este parte din dialogul unei fetițe de 12 ani, care cântărește aproape 50 de kilograme, cu fata care o ajută la teme.

“Nu mai vreau să mă întrebe lumea pe stradă când nasc”. Dureroasă întrebare pentru un copil care, în mod normal, nu voia decât distracția specifică vârstei și să învețe carte ca să depășească, la un moment dat, condiția familiei. Mama ei este femeie de serviciu și tatăl lucrează ca paznic.

Acest copil vrea să scape de întrebarea care îi macină copilăria, un grill și un aparat de făcut sucuri. Și pentru asta face niște brățări pe care le vinde cu 15 lei bucata. Nu întinde mâna la colț de stradă…

Haideți să o ajutăm să-și vândă brățările și să facă rost de bani pentru micile ei dorințe. Le găsiți la Cristina Nedelcu, căreia puteți să-i scrieți pe facebook: https://www.facebook.com/cristina.cris.691. O brățară costă cât o cafea bună!

Statisticile pentru copiii din țara noastră sunt tot mai dure: 1 din 4 elevi este obez şi 1 din 2 este supraponderal, sunt cifrele care ne situează pe locul doi în topul obezității infantile din Europa. Obezitatea infantilă este o problemă extrem de gravă care ia amploare la noi, în timp ce în străinătate preocuparea de a-i îndruma pe cei mici către mâncarea sănătoasă dă rezultate din ce în ce mai vizibile.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.