Domnu’ deputat, îmi luaţi şi mie hârtie igienică?

Şi un Pepsi! Vă rog să fie cu un strop de lămâie! Aş mai vrea şerveţele, detergent de vase, ceva înălbitor, un mop, cartofi, ceapă, zahăr, ulei, cafea, lapte si rezerve de wc. Dacă am uitat ceva, vă dau un SMS să-l aveţi când ajungeţi la supermarket! Şi dacă tot sunteţi atât de amabil, aş mai avea nevoie de nişte… Lăsaţi, că mă duc eu la farmacie pentru alea! E deschis şi duminica!

supermarketUn parlamentar, pe numele său de scenă Marin Anton, aduce în spaţiul public o propunere: supermarketurile să fie închise în weekend, de sâmbătă de la ora 14 până luni dimineaţa. Liberalul, care nu duce grija zilei de mâine, zice aşa: „Eu nu doresc să fac vreo atingere asupra activității supermarketurilor, ci doar să pun pe picior de egalitate supermarketurile cu producătorii. În momentul ăsta, legea permite supermarketului să aibă poziție de forță”, a explicat, la Digi24, deputatul Marin Anton.

Domnu’ deputat, în caz că n-aţi aflat, aproape 40 la sută dintre români merg la supermarket cu precădere sâmbăta şi duminica. În restul timpului, unii ca mine, muncesc şi n-au vreme să facă piaţa! Aşa-i că v-am surprins?!

În plus, ştiţi că suntem cam încăpăţânaţi ca naţie şi nu prea acceptăm orice propunere. De pildă, eu nu vreau să-mi stabiliţi dumneavoastră ziua când să mă duc să-mi iau detergentul! Sau cartofii! Şi lăsaţi-mă să decid eu locul! Poate mă duc la piaţă pentru legume-fructe, dar acolo nu primesc bon fiscal, mai aveţi de lucru şi la asta!

Şi de n-am lua în calcul toate cele zise până acum, aţi omis, totuşi, răspunsul la o întrebare simplă: daţi asigurări că producătorii pot livra în măsura în care se consumă?! Mă-ndoiesc!

Aşa că… haaaaaaaaai, vă rog eu, mai căutaţi soluţii să încurajaţi producătorii! Sunteţi producător cu experienţă, ce naiba?! Găsiţi dvs. ceva! Sau apelaţi la Ministerul Agriculturii! În fond, e treba lui să găsească variante pentru ca producătorii sa fie organizati şi să poată livra către supermarketuri mărfurile aşa cum le vor clienţii.

Vreau şi eu ce fumează aştia…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.