Deputat de Vaslui, condamnat pentru viol

Deputatul care ii reprezinta pe vasluieni in Parlamentul Romaniei a fost condamnat in adolescenta pentru… VIOL!

Cel mai scandalos dosar de viol capata noi valente odata cu trecerea timpului. Violul de la Vaslui este, poate, cel mai fierbinte subiect al verii. Acum s-a inflamat opinia publica, desi nenorocita fapta e din noiembrie anul trecut, iar agresorii sunt liberi de patru luni. Tot e bine ca a reactionat si acum, mai ales ca e un capitol la care romanii n-au excelat niciodata.
In timp ce localnicii vigurosi din Valeni le spuneau jurnalistelor, umflandu-si muschii tatuati, ca ar merita sa fie si ele violate daca se mai baga in viata lor linistita de la tara, mi-au picat ochii pe o alta stire care vine sa intregeasca tabloul unei Romanii bolnave.
Pe scurt, stirea suna asa: Deputatul de Vaslui Dan Bordeianu a fost condamnat pentru…viol! In 1985, pe cand avea doar 17 ani, deci aproximativ varsta violatorilor de azi, Bordeianu, alaturi de alti doi indivizi, au agatat (Politia ar spune acostat) o fata de pe strada si au violat-o. 5 ani de detentie la o scoala de corectie pentru actualul parlamentar, aflat acum la al doilea mandat.
Adica, taman cel care ar trebui sa puna umarul la inasprirea pedepselor prin lege, a comis-o grav in tinerete!
Ne mai facem bine?!
Later edit: deputatul este azi vicepresedintele Comisiei de Aparare!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.