Demisie in direct la televizor

Mare e gradina politicii de pe la noi si prea multi romani inventivi (ca sa nu zic altfel) in ea. Ieri am trait sa citesc cea mai stupida cerinta din partea unor oameni politici.
Dupa ce a aparut prin presa ca Prima Doamna ar fi cerut sa se taie vreo 40 de copaci de la Vila Neptun, Partidul Ecologist Roman i-a cerut lui Klaus Iohannis divortul de Carmen Iohannis intr-un comunicat halucinant. Este comunicatul care impinge politica romaneasca spre cote nemaintalnite.
Tampenia cu pricina l-a facut aseara pe respectabilul profesor de economie, fost ministru, presedinte de onoare al PER, Mircea Cosea sa intre in pamant de rusine si sa-si dea demisia in direct la televizor, in emisiunea mea.
“Declar in mod public ca ma despart oficial de acest partid. Demisionez pentru ca nu vreau ca numele meu, pentru care am muncit foarte mult, sa fie aproape de astfel de formulari si lucruri de la marginea societatii. Mi se pare o tradare a politicii ecologice si a spiritului ecologiei sa ajungi sa te amesteci in familia unui om si sa ajungi sa faci ceva ce nu are nimic de a face cu politica.”- a spus Mircea Cosea.
Un gest pe care ar trebui sa-l urmeze si altii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.