17 comentarii

  1. Orice sfirsit e un nou inceput! Bafta! ( vezi ce bine ca nu te-ai inhamat la credit acu’ citeva saptamini sinu ti-a iesit povestea aia? Nimic nu-i intimplator. )

  2. Toţi ne întoarcem acasă…Succese!

  3. Am zis intotdeauna ca fiecare are locul lui, acolo unde vrea Dumnezeu! Poate ca nu a fost sa ramai aici decat doi ani, a fost o alta experienta. Pentru unii dintre noi e bine atunci cand ne intoarcem acasa. Sper din tot sufletul sa-ti fie bine si nu ma indoiesc ca asa va fi! Meriti! Si nu uita, asa cum iti spuneam odata vreme, ingerasul ala mic este in continuare pe umarul tau si te protejeaza in tot ceea ce faci! Bafta! Sa auzim de bine si sa te vedem iar pe sticla, ce zici? Eu iti zic… succesuri!

  4. te pupăm de la cluuj:-). și dacă vrei o vorbă înțeleaptă de la bunicu’ meu: n-o fo’ în veci să nu fie cumva! 🙂

  5. 🙁 mie imi pare rau, ce imi luminau ziua cand te citeam pe twitter.. ziceai adesea ceva de genul: e ora 11, abia m-am trezit, ma mai duc sau nu la munca?. 😀 Ai fost modelul meu de angajat. Sa fie bine pana la urma si sa te intorci cat de curand.

    • nu exista motiv sa-ti para rau, ciprian!(dar multumesc) a fost…de buna voie si nesilita de nimeni.:)) si… sper sa fiu la noul loc de munca chiar de luni!:)

  6. Spun şi aici: mult succes pe drumul pe care l-ai ales! 🙂

  7. mult succes Ionela, oriunde ai fi!! nicaieri nu-i mai bine ca acasa.te pup de peste ocean!!

  8. Muuuuulta bafta la noul loc de munca !! Inteleg ca tot in zona ramai….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.