De Ziua Dezrobirii, sociologul Gelu Duminică face dezvăluiri emoționante despre familia sa

Om. Copilul părinților săi. Rrom! Așa se descrie el. Eu aș spune: sensibil, super sociabil, cu mult umor, inteligent, onest.

Invitat “La cină” chiar de Ziua Dezrobirii Rromilor, sociologul Gelu Duminică vorbește deschis despre cum este să fii rrom și care sunt mentalitățile cu care reprezentanții etnei lui se întâlnesc zi de zi în România.

Gelu Duminică face dezvăluiri inedite despre familia sa. Vorbește “La cină”, cu emoție și lacrimi, despre atmosfera din familia Duminică, despre mama sa, care i-a ghidat corect pașii spre învățătură, despre sacrificii materiale majore și despre violența domestică de acasă.

Suferința din adolescență, când i-a fost refuzată prietenia unei fete românce doar pentru că el e rrom, povestea amanetării inelului cu piatră roșie, ultima bijuterie a familiei, dar și întâmplarea chetei de pe strada lui pentru a putea merge la studii sunt descrise, în amănunt, “La cină”.

Sociologul explică de unde vine numele Duminică, spune ce alege între manele și muzică clasică, dar și care este cadoul făcut mamei din banii proveniți din prima leafă. Totul, “La cină”.

Este una dintre acele emisiuni bune de pus la suflet. Recomand cu caldură!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.