Daniel Buzdugan: M-am născut prematur, cu puține șanse de viață, dar s-a întâmplat minunea!

“Părinții mei trăiau dintr-un singur salariu, tata era milițian, a iesit la pensie înainte de ’89, iar mama era casnică pentru că eu m-am născut prematur, cu puține șanse de viață, dar uite că s-a întâmplat minunea” – așa își începe Daniel Buzdugan povestea vieții.

Cunoscutul realizator a depănat “La cină” amintiri din primii ani de viață, dar a vorbit și despre începuturile carierei în radio și despre momentul în care s-a îndrăgostit nebunește de soția sa, medic stomatolog de profesie, cu care are doi copii și o casnicie minunată.

“Greșim, renunțăm, trădăm, suntem lași și atunci, ca să nu o luăm razna, avem nevoie de un sprijin sufletesc și acest sprijin sufletesc este Creatorul”.

Dacă radioul aduce doar lucruri bune, care au fost momentele critice trăite în direct, ce l-a apropiat foarte tare de biserică și de Dumnezeu, ce subiecte n-ar aborda niciodată la radio și unde crede că își va trăi bătrânețea, aflați “La cină”.

“Cred că toți avem bucățica noastră de Românie, dar nu e ok; nu mai zâmbim, nu ne mai ajutăm, nu ne mai bucurăm unii de alții. (…) Vulnerabilitatea ar trebui predată în toate școlile. Pentru că noi, de cele mai multe ori ne ascundem, ne punem măști”. 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.