Ciudateniile alegerilor locale

In campania electorala, sustinatori au muscat jandarmi, alegatori s-au batut cu scanduri rupte din gardurile caselor, contracandidati s-au luptat in plina strada si si-au spus vorbe cu naduf. La alegeri, am avut peste 1200 de incidente, iar dupa scrutinul de duminica, avem un PDL batut mar, vorba lu’ Cristina Preda. Nu mai spun nimic aici despre rezultate zdrobitoare, le stiti deja. Vreau sa trec in revista, cu liniuta de la capat, cateva ciudatenii.

– In comuna Raca din judetul Arges, candidatul USL, primar si pana acum, a câştigat alegerile locale cu sută la sută din voturi. El a fost reales în funcţie cu absolut toate voturile celor care au mers la urne. Nu i-a fost greu şi asta pentru că nu a avut nici un contracandidat.

– Adrian Mladin a câştigat mandatul de primar al localităţii Jilava, deşi este arestat preventiv. El le-a cerut magistraţilor să-l elibereze pentru a-şi ocupa scaunul de edil. Dacă Mladin rămâne în arest, alegerile din Jilava ar putea fi reluate.

– La Mireşu Mare, in Maramures, primii doi candidaţi au primit acelaşi număr de voturi, iar acum va fi organizat un al doilea tur de scrutin.

– Un primar PDL (47 de ani) din judeţul Gorj vrea sa-si dea bacalaureatul dupa ce a obţinut al doilea mandat de primar.

–  Un proaspat ales consilier din Ghimpeţeni, judetul Olt, s-a sinucis. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, s-a otrăvit. El candidase la funcţia de consilier local din partea PSD şi tocmai aflase că avea asigurat un loc.

– In comuna buzoiană Gherăseni, diferenţa dintre primii doi candidaţi este de doar un vot. Cei doi contracandidaţi fac contestaţii pe bandă rulantă.

– El primar, ea primăriţă. Soţii Nelu şi Lenuţa au fost aleşi edili la Frumuşiţa şi Folteşti. Soţii-primari îşi dau seama că nu vor mai avea prea mult timp pentru viaţa de familie, dar măcar împart aceeaşi doctrină. Fac parte din PSD.

Atat deocamdata, la revedere!:)

 

2 comentarii

  1. Ăla din Ghimpeţeni a avut mustrări de conştiinţă. Aşteptăm cu optimism şi alte ştiri de acest fel de la PSD.

  2. Mai sunt si in jud. Galati, doi soti primari: Domnul Tuchel la Tecuci si Dna Tuchel la Tepu.
    Un caz interesant este cel al domnului Farcas (PNL), care a pierdut fotoliul de primar din Apahida dupa 38 (!!!) de ani.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.