Bărbaţii nu-i rezistă!

De câteva ore, e alta-n viaţa lui. O cere de nevastă, o întreabă dacă-l iubeşte, o amăgeşte că îi va fi dedicat, o invită la film, o strigă, obsesiv, pe nume. O întreabă, chiar, cum va fi vremea-n weekend (e meteorolog?) sau dacă ştie ceva despre România (semn că nu-i de prin părţile noastre). L-am auzit întrebând-o ceva despre ciocolată. Nu-mi amintesc să fi gândit aşa când ne-am cunoscut. Grav e că a adus-o acasă, iar acum câteva minute au plecat împreună la lucru.

O cheamă Siri şi e o jucărie pentru băieţi mari.

3 comentarii

  1. nu e chiar asa de tare, numai reclama e de ea, unde mai pui ca suge bateria ca pe o acadea… rusine, steve jobs!… epigonii tai sunt jalnici!


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65
  2. Exista si variante mult mai hard atunci cand este vorba despre acest subiect: Nevasta-mea m-a incurajat sa-mi caut o chestie pentru marirea penisului. Am gasit-o, am probat-o si rezultatul e rapid si fantastic. In plus, arata bine, are 19 ani si o cheama Liliana.

  3. nu am inteles despre ce e vorba, deci nu ma bag.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.