Bambuişti din toate ţările, uniti-vă!

Să ne înţelegem de la început: Bamboo nu e locul ăla de unde-şi iau gospodinele făcăleţ şi nimfomanele lumânări parfumate. Bamboo e un club de cele mai mari fiţe (si ifosele au azi grade de comparaţie) unde duduile îşi poti etala rochiile Dolce şi pantofii Louboutin in faţa masculilor ceraţi, cu trabuc în mână şi cu ochelari de soare la 12 noaptea. Ori, am văzut eu la televizor, e locul ăla unde şmecheraşii rup hârtii de 500 de euro după ce au consumat conţinutul unei sticle cu alcool de 40 de grade. Tot atunci se cred Greuceni când văd în faţa ochilor înroşiţi făpturile gingaşe care plătesc câte 100 de euro pentru machiaj profi de-o seară. De altfel, o investiţie serioasă pentru fetele care se duc la Bamboo să-şi găsească alesul. Alesul din seara respectivă, iertată-mi fie mica răutate! Care, pun pariu, a doua zi (pe lumină) regretă alegerea făcută!

Ei, bine, acest club a creat o nouă categorie socială: bambuiştii! Nu cocalari, nu piţipoance. Bambuişti! Nişte oameni cu vârste între 17 şi 55 (poate 60) de ani care trăiesc de la o săptămână la alta cu gândul la noaptea magică dintre sâmbătă şi duminică.

Bambuistii se duc la sală şi la SPA pentru că o cămaşă de firmă şade bine doar pe muşchi bine pompaţi cu steroizi, iar o rochie Miu Miu nu se asortează cu celulita. Merg la cumpărături la Milano. În lumea bambuiştilor, nu poţi risca să porţi aceeaşi rochie ca vecina de masă sau pantofi ca italianul de vis-a-vis. De asemenea, bambuistii se duc la solar fie vara, fie iarnă. Alfel se vede albul (culoarea preferată a bambuiştilor) pe trupuri bronzate. Şi tot bambuiştii vorbesc de duminică până vineri despre ce tare a fost la club sâmbătă seara. Să nu uităm – bambuiştii se dau cu gel! Mult. Şi-şi poartă tot aurul din casă la gât. Bambuistele se dau cu parfum. Mult. Şi-şi poartă picioarele pe tocuri de 15 cu obişnuinţă de podium. Bambuiştii, ei şi ele, beau şampanie. Tot ce citesc bambuiştii e revista Supercar (de fapt, se uită la pozele cu maşini), iar tot ce citesc bambuistele e revista Elle (tot pozele reprezintă punctul de interes). Apoi, când fetele devin bambuiste-nsămânţate, citesc Bebe.

Zilele trecute a fost tragedie în lumea bambuiştilor. Clubul Bamboo din Mamaia a fost demolat pentru că n-avea autorizaţie de construcţie. O acţiune coordonată de Ministerul Dezvoltării şi Turismului. Oare cum i-a trecut cuiva prin cap să le distrugă oamenilor cuibuşorul de nebunii? Propun o acţiune de protest. Nu de alta, da’-s curioasă să ştiu ce se mai poartă!

PS: Te numeşti bambuist dacă ai fost de cel puţin 10 ori în clubul cu pricina!:)

4 comentarii

  1. Cred ca bambuistii vor trece la negru dupa demolarea asta… :))

  2. Totusi eu cred ca fetele care isi etalau rochiile Dolce nu sunt chiar suparate. Se consoleaza cu faptul ca Dolce a deschis si televiziune in Romania… 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.