am bicicleta!

pe la 9 ani i-am furat bicicleta fratelui meu. fiind doar o jumatate de om, cu greu am coborat-o pe scari. parea o jucarie pentru mine chestia aia cu doua roti si credeam ca e usor sa pedalezi pe asfaltul din jurul blocului, dar… am simtit pe genunchii mei ca nu! 🙂 un baietel – vecinul de la 4 – m-a ajutat atunci si m-a invatat, cu chiu – cu vai, sa merg pe doua roti! cand a venit catalin de la scoala (fratele mai mare cu fix un an si patru luni) eram deja artista. mi-am luat o chelfaneala, dar eram fericita – stiam sa merg pe bicicleta. eu n-am avut niciodata o bicicleta a mea. stateam la mila lui daca aveam chef sa pedalez. si… nu era deloc marinimos la capitolul asta. am mai mers pe bicicleta dupa multi ani – anul trecut in vacanta din toscana. (vezi foto!) si… e buna vorba aia – mersul pe bicicleta nu se uita niciodata.

ionela biciclista!

aseara am primit o bicicleta si sunt happy! 🙂 e prima mea bicicleta. e cocheta si are si schimbator de viteze. abia acum ma tem de o cazatura zdravana, dar… am curaj! sambata ii fac inaugurarea si vin cu poze!

0 comentarii

 1. iiiiiiiiiiii. bravo! spor la biciclit. vrem poze cu noua bicicletă. :d


  Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65
 2. ei na… iti da tie emotii o bicicleta??? neah, nu cred asta! 🙂

 3. S-o stapinesti sanatoasa. Patine cu rotile nu-ti iei?

 4. eu zic sa te duci sa i-o fluturi lui frati-tu prin fața ochilor si cand o sa te roage sa i-o dai, paaaaaaaaaaaaac!!! i-ai intors-o! apoi o sa te implore. si tu o sa zici dandu-ti ochii peste cap: mbineeee, fieeeeeee… dar doar putin! gata!! gataaa!!!

 5. Vii cu pozele cu julituri? Sau ai primit şi roţile ajutătoare??

 6. care, ma? sunt bunaaaaaaaaa…!!! :))

 7. noroc cu pozele, zic :))))

 8. Cat te invidiez!!!! Eu vreau o bicicleta de cativa ani si tot nu am reusit sa-mi cumpar una. Sau sa primesc 😀
  Ce trebuie sa fac sa o iau si eu cu imprumut? 😛
  Si pozele unde sunt? Ca weekendul a trecut…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.