Adina Halas: “Banii aduc fericirea, banii cumpară tot ce avem în jur; aleg să nu mă mint” 

“Cineva de acolo, de la butoane, a zis “moment, asta mică a învățat poezia”. Recitând câteva strofe la Cântarea României, în fața camerei de filmat, așa a ajuns Adina Halas să facă televiziune la doar 7 ani. Și nu s-a oprit până astăzi, când a devenit și un influencer foarte cunoscut.

Adina își povestește “La cină” debutul la TVR, vorbește despre boacănele din copilărie, dar iși amintește și partea dureroasă a primilor ani de viață, vorbind despre cât de mult contează liniștea din casa copilariei pentru adultul de mai apoi. 

“Am ieșit de la psiholog și l-am sunat pe tata din mașină; tata mi-a răspuns, cum răspundea de fiecare dată – ce face fluturașul meu? Și i-am spus – probabil că n-o să înțelegi, o să ți se pară ciudat, dar vreau să-ți spun că te iubesc mult de tot.”

Ce-i place mai mult – zona online sau televiziunea, cât de mult muncește pentru conținutul de pe site-urile de socializare, cum și-a cunoscut soțul și cât de repede a spus “DA” și de ce este foarte exigentă în educația fiului ei, aflăm “La cină”.

“Să nu ajungă să-i spună iubita: pai, bine, mă, mama ta nu te-a învățat? Ba da, să știți că-l învăț.”

De asemenea, Adina vorbește despre cum a câștigat primii bani și ce a făcut cu ei, de ce nu a plecat să facă modelling în alte țări și care au fost situațiile în care aspectul fizic i-a jucat feste.

“Frumusețea deschide multe uși, dar poate să închidă multe uși.” 

O discuție relaxată, emoționantă, deschisă, “La cină”.

“Banii aduc fericirea, banii cumpară tot ce avem în jur; aleg să nu mă mint, din acest punct de vedere”.Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.