Actrița Paula Chirilă, între depresie, avansurile de la teatru și traiul într-o familie modestă, cu un tată alcoolic și abuziv

E blondă, e frumoasă, joacă teatru, face film și prezintă emisiuni tv. Actrița Paula Chirilă a fost invitată “La cină” unde a povestit, cu sinceritate și umor, despre momentele frumoase care i-au marcat existența, dar și despre clipele dramatice din viața ei.

Paula Chirilă este una dintre puținele persoane publice care vorbesc, cu sinceritate, despre problemele personale. Actrița a povestit totul despre depresia ei, depresie care i-a umbrit viața, la un moment dat, și despre ședințele la psiholog.

Paula vorbește, de asemenea, despre avansurile care i s-au făcut în viața de actriță și despre cum a reușit să respingă “nebărbații”, pentru că nu a vrut să facă deloc compromisuri pentru un pas în plus în carieră.

Dacă știe publicul să se comporte într-o sală de teatru, dacă tinerii sunt încurajați să meargă pe acest drum al artiștilor, cum o crește Paula Chirilă singură pe fetița ei, după separarea de tatăl copilului, și care a fost cea mai fericită secundă din viața ei, aflați “La cină”!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.