Nu e bine, domnu’ Dragnea! Nu e bineeeee…

Stirea, publicată de mai multe mijloace media si confirmata la tv de vicepremierul Sevil Shhaidehh, e așa: în vederea utilizării eficiente a resurselor bugetare alocate pentru prestaţii sociale, Executivul se gândește că ar fi oportună plafonarea indemnizaţiei pentru creşterea copilului la un nivel cuprins între 5.000 – 10.000 lei.

Cât a trecut de la votarea legii care le asigura mamelor 85% din media veniturilor din ultimele 12 luni? Un an? Nici măcar! Nu uitați, domnilor guvernanți, că și PSD a votat atunci!

Acum, în disperarea de a face rost de cât mai mulți bani ca să-și acopere promisiunile electorale, guvernanții iau în calcul să taie din banii pe care îi primesc femeile cu venituri mai mari atunci când aduc pe lume un copil.
pregnant-lady-clip-art-free-clip-art-pregnant-lady-1024x768_a8137d
Am câteva întrebări pentru Liviu Dragnea, cel care a afirmat își asumă guvernarea. Cu bune și cu rele.

1. Unde scrie în programul de guvernare al PSD-ALDE că se vor plafona indemnizațiile pentru mame?

2. Când noi plătim taxe mari, de ce nu plafonați?! Nu de alta, dar unele dintre noi dăm la stat mai mult decât majoritatea.

3. Cum încurajați natalitatea în țara asta? Știm cu toții că e o problemă majoră. Mai țineți minte care a fost argumentul care a stat la baza deplafonării? Vă amintesc eu: tocmai creşterea natalităţii!

4. Cât de mult recuperați la buget dacă lipsiti de banii meritați câteva femei? Cât de multe femei cu venituri peste medie devin anual mame?

5. Care este ponderea indemnizațiilor minime, câte sunt medii și câte maxime?

6. Credeți că decizia de a naște un copil stă în această indemnizție?!

Domnule Liviu Dragnea, înainte să răspundeți, vă reamintesc o postare pe care ați scris-o pe facebook, atunci când tehnocrații vorbeau despre indemnizațiile mari, votate de dvs, parlamentarii! Poate nu vă mai amintiți, dar la asta sunt buni jurnaliștii. Ia citiți, domnule președinte:

“Dintre toate problemele care sunt de rezolvat în România, actualul guvern a ales să evidențieze că indemnizațiile pentru creșterea copiilor sunt cam mari?!!!! Să fie oare o greșeală a acestui guvern neserios? Sau este chiar parte din programul lor de guvernare să le scadă? Indiferent care variantă este, vă asigur că, din decembrie, PSD-ul o să le readucă la valoarea corectă. Le-am crescut după ce Băsescu le-a tăiat în 2012 și o vom face din nou!”
14195465_1142687782476634_4429752605421172708_oSursa: facebook Liviu Dragnea, 5 septembrie 2016

Personal, sper din suflet ca guvernanții să renunțe la asta. Pentru că nu e bine, domnu’ Dragnea! Nu e bineeeee…

10 comentarii

 1. Cu fiecare afirmaţie, decizie, ordonanţă controversată, proiect de lege sau chiar lege. această clasă conducătoare, distribuie energii hidoase, demonstrând lipsa de respect pentru neam, scârba de românii de azi şi nesăţioasa dorinţă de a se dovedi stăpâni. Aceste aspecte le ştim cu toţii. Problema este că nu există forţe organizate, care să se opună unei distrugeri programate şi progresiv, amplificată a oricărei speranţe de mai bine, “pentru ţară şi popor”. Să fie o lipsă de curaj, de pricepere sau pur şi simplu (sper, să nu): faptul că multora le convine penumbra, sub care să-şi ascundă interesele, mai puţin legale?

 2. Pun pariu(si-l castig,din pacate) ca asa cum dl.Bodog habar nu are cati medici sunt angajati in sistemul medical romanesc( nu mai zic de nr.de asistente medicale si clasificarea pe discipline), nici dl.Dragnea si nici dna.Olguța nu stiu cate femei castiga peste medie si cate dintre acestea au devenit mame sau cate din femeile romance(sic!) cu venit mediu sau cu salariu m

 3. ..sau cu salariul min pe economie devin mame…
  ..sunt buni doar de gargara,atat!

  P.S sa te fereasca Dumnezeu sa ai un copil cu nevoi speciale!

 4. Fiecare măsură luată de guvernanți de la alegeri încoace a fost luată pentru a se consolida #țaralor, a lor pe persoană fizică, a lor și-a rudelor lor, astfel ca noi, cei care NU suntem în „sistem” să continuăm să fim cei care plătesc pentru a trăi în #țaralor !!

 5. Eram curios de urmatoarea situatie. Daca parintele apuca legea indemnizatiei cu 85%, din momentul aplicarii plafonului, i se plafoneaza automat sau ramane cu aceasta lege?

  • Depinde cum fac ei legea sau Ordonanta de Urgenta. revin cu detalii despre asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.