Recunosc: azi port jeansi de băieți!

Asistăm, cu atenție și îngrijorare (am mai auzit undeva vorba asta), la pizdificarea bărbatului. Scuzați exprimarea deloc academică, da’ nu găsesc alt cuvânt care să exprime exact ce vreau eu să zic.

La coafor, sunt bărbați. Și nu mă refer la ăia care vin să-și însoțească nevestele și să tragă cu ochiul la alte femei când se spală pe cap… Sunt masculi care vin să-și oxigeneze părul, să-și facă niscai șuvițe blonde sau să își spele și să-și coafeze puțina pleată rămasă.

La manichiură, vin bărbați. Și se dau cu lac de unghii. Doar zic!

Bărbații poartă tricouri roz cu bulinuțe sau romburi. Numa’ spun!

La epilat, vin bărbați. La pensat, de asemenea. Aproape că nu mai ai loc de programările lor. E, aici te întrebi mereu: ce meserie are domnu’?!

Și, ce m-a surprins teribil, în magazinele dedicate bărbaților, sunt din ce în ce mai multe chestii unisex. De la parfurmuri, pân’ la genți, pulovere și cămăși. Le poartă domnul, le poate purta și doamna. Moda asta face din femeie-om și invers! 🙂

Mai nou, aflu că există chiar și pantaloni bărbătești care pot fi purtați de femei! DA! DA!, ați citit bine, blugi de băieți cumpărați de fete! Și nu mă refer la boyfriendu’ ăla pe care-l găsești la raionul de femei.

Fashion-Jeans-Trends-Spring-Summer-2014-Boyfriends-jeans

Foto: wannabemagazine.com

Zilele trecute, am stabilit să mă văd cu o prietenă la mall.

– Unde ești? Am ajuns!

– La Collective, caut o pereche de blugi pentru că nu mai am… Dar sunt al dracului de scumpi… Vor cam mult pe ei… 700, 800 de lei/ bucata. Parca n-aș mai da atât de mult pe o pereche de jeansi care se demodează după un sezon…

– Stai acolo, vin după tine.

Când ajunge, ochii îmi cad instant pe blugii ei PERFECȚI! Vreau și eu ceva asemănător. Sunt di-vini! Rupți, ușor lărguți, culoare indigo… Blugii visați cu o noapte înainte, clar!

– Lasă salutul și pupăturile, spune repede de unde ți-ai luat blugii…

– De la Zara, de la băieți. Boyfriend luați direct de la raionul de bărbați!

– Poftim? :))))))))

Am râs, dar… astazi port și eu o pereche de jeansi bărbătești. Poți să mă invidiezi, colegu’! Poți să te oftici, vecine! Poți să-ți iei și tu, prietene!

A fost simplu. I-am ales, i-am probat (fetelor, un pont: cabina de probă e un mega-avantaj; nu e niciodată dezordine sau aglomerație cum e la cabinele pentru noi!) și n-au fost scumpi deloc. Am salvat bugetul și, cred eu, sunt cool!

Curiozitatea mea majoră abia acum vine: cine mama dracului, ce bărbat (cu orientări sexuale tradiționale) poartă așa ceva?!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.