Reporterii întreabă, inculpații nu răspund!

Reporterii de pe justitie sunt fascinanti. Intrebarile lor adresate celor care sunt condamnati sau arestati sunt… incredibile!

Ei nu nu fac asta neaparat ca sa primeasca un raspuns, e clar ca nu-l vor avea, ei intreaba ca sa-si faca “ambiante”, cum se spune in televiziune. Niciun inculpat nu le raspunde. (se intampla foarte foarte rar sa o faca, dar jurnalistii nu obosesc sa intrebe).

Parca exista un concurs intre ei – care rosteste cea mai funny intrebare. Oamenii astia sunt de serviciu de multi ani la poarta arestului sau la poarta DNA si s-au obisnuit sa vada catuse si lacrimi amare de la cei care incalca legea. Nimic nu-i mai impresioneaza. Ei sunt o gashka mishto care se mai si amuza la lucru.

Ultimul exemplu – cand Dan Sova a fost scos din arest, dus sa afle daca isi va petrece Revelionul acasa, reporterii au intreabat:
– Ce v-a adus Mos Craciun?
– V-ati pregatit costumatia?

Sau… cand Nichita, primarul iesean, a fost eliberat din arest preventiv, afisand un zambet tamp, s-a auzit intr-o stire tv:
– Sunteti bucuros ca ati scapat ca sa mergeti la amanta?!

Cea mai tare e faza cu Oltean. Ioan Oltean. (Personal, nu am inteles de ce au bagat procurii in povestea penala un amantlac, dar…)
– O iubiti pe Crinuta Dumitrean? O iubiti mult, putin?!

Exemplele pot continua! 🙂

3 comentarii

  1. Reporterii aia chiar primesc salariu pentru timpeniile spuse?!


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65
  2. Cred că întrebările sunt “croite” meşteşugit conform aşteptărilor celor care stau lipiţi de ecranele televizoarelor…Reporterii nu sunt chiar aşa tâmpiţei cum s-ar crede… Îi mai ajută astfel şi pe inculpaţi să nu răspundă…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.