Războiul cârpelor

– Dă-te-ntr-o parte, cârpă albastră cu flori, nu am loc sa-mi întind picioarele US Polo!

– Nu vreau! Eu, cămaşa Desigual, sunt aici de doi ani, deci sunt printre veterani, aşa că… mişcă-ţi fundu’ de aici. Eşti ultimul venit, suporţi înghesuiala fără să faci fiţe.

– Hei, hei!, ce e gălăgia asta?! Eu am venit aici acum trei luni şi era mai mult spaţiu când m-am mutat de la Mall într-un apartament. Nu ştiu de unde naiba aţi venit voi în gaşcă. Ce bine era când încă stăteam lejer pe un ştender la magazin. Eram doar noi – cârpele de la Mango. Acum sunt nevoită să suport vecinătatea figurantului Gaultier sau a mult mai comunei Zara.

De câteva săptămâni e război la mine-n şifonier. Rochiile, fustele, pantalonii, sacourile şi bluzele s-au răsculat pentru că nu mai au spaţiu. Stau îngrămădite şi se simt nedrăptăţite pentru că nu mai sunt scoase la plimbare. Unele n-au ieşit niciodată de când au fost cumpărate, dovadă stă eticheta spânzurată de guler.

Îmi zic, de multe ori, că renunţ la prostul obicei de a cumpăra haine cu duiumul, dar nu rezist când văd “reduceri”, de pildă. Sau când un designer scoate o colecţie nouă cu cârpe superbe. Culori, modele, croială, materiale… Pe scurt, modă!

Bună ziua! Numele meu este Ionela. Sunt fashion addicted şi am venit la terapia de grup. Bunăăăăă, Iooooo-neeeee-laaaaaa! Primul pas a fost făcut – am scos trei saci cu cârpe şi i-am dat de pomană. Apoi, deunăzi, după o idee de Maria, câteva haine, noi sau nu, au avut o şedinţă foto şi au ajuns pe un site unde aşteaptă să-şi găsească un nou proprietar.

Abia aştept să recuperez 20 de lei măcar din sumele investite în cârpe. Până atunci, însă, dau o fugă la Mall. 🙂

5 comentarii

  1. DA…..OARE DE CE NE BINEDISPUNE MEREU SHOPINGUL???PT MINE E O TERAPIE…CAND SUNT BOSUMFLATA DAU O FUGA LA H&M SI IES CU DITAI ZAMBETUL PE FATA….CE ZICI? VII SA DAM O RAITA….PUPICI

  2. daca n-ai fi atat de departe…:) te pup!

  3. stiu cum e, si eu fac d-astea… am haine cumparate intr-o doara pe care nu le-am purtat niciodata… dupa 3-4 ani de stat in dulapuri le fac teanc si le dau de pomana… ajung in general pe la rude de la tara care se bucura de orice… si mereu zic ca nu mai cumpar si iar cumpar…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.