Lua-v-ar dracu’ de șpăgari!

Am aflat aseara, prin vocea avizata a ministrului muncii, ca inca exista institutii fara avize ISU. Dupa toate cele care s-au spus/scris despre nenorocirea fara seaman de la clubul Colectiv, locul in care au murit, arsi de vii, 63 de tineri, inca nu s-au pus toti la punct cu lupta impotriva focului. Si mi se pare de neiertat.

image

Cu atat mai mult cu cat controalele facute de oamenii de la minister au fost, de asta data, la camine de batrani si centre de plasament. Adica fix in fieful celor far’ de ajutor: copii si batrani.

Mi se pare o crima cu premeditare sa lasi sa functioneze, cu buna stiinta, o unitate fara avizul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

In plus, Claudia Ana Costea a mai spus, la Romania tv, ca in caminele verificate controlorii au gasit mancare stricata!

Zic asa: toti cei care ati luat o spaga ca sa mearga lucrurile mai departe, cu masa de pranz din carne imputita si cu risc de flacari extinse la orice ora, sa va duceti in aceste camine copiii si parintii! Ete asa, ca sa ne aratati ca totul e in regula si ca nu e niciun pericol acolo! Se face? Mai bine nu, ei nu au nicio vina! Sa stati chiar voi, cei care aveti mainile prea lungi. Mama voastra de nenorociti!

4 comentarii

  1. Pai asa este, dar pana mai ieri o aveati pe celalalta ministreasa, Plumb in emusiuni de 2 ori pe saptamana! Nu o suni sa-i ceri o parrre, acum? Cum de a fost posibil? Poate Vlad, saracu sa fie mai obiectiv! De ce mai atai la RTV?

    • Oare chiar ati citit ce scrie aici? 🙂

    • eu chiar am citit! ministrul actual spune ce a gasit prin caminele sociale! O fi asa de cand edte noua doamna ministru sau si de pe timpul Marii si la propriu Rovana! Aud su vad fel de fel la casa de pensii, rovana , asta care ocupa rtv de luni pana duminica , nu stia/ ce a facut? dar la mediu cand a fost ce a facut? Nimic ! Iti aduci aminte ca ministru la mediu avea masina cu nr de BG? Asta spun, de ce nu o sunati sa dea sovoteala macar voua care ne-ati bagat-o pe gat seara de seara , cu galben cu o ora inainte! Pai Rovana cu neamu’ ei trebuie injurat dar dupa ce o auzim live la rtv, sunata de voi. Am vazut : Baaescu , Udrea la Ciutacu, hai si Rovana la Ionela ! Chiar as fi curios sa vad ce mai spune!

  2. Poate nu stiati dar s-a intamplat ca un ministru sa modifice o Lege prin Ordin de ministru prin abuz in serviciu. Ministrul muncii si protectiei sociale Sarbu Marian prin Ordin 340 din 2001 a modificat durata de aplicare a Legii 19 din 2000 prin reducere cu 5 ani a aplicarii. Prin Ordin se dtabileste perioada de contributie si varsta standard de pensionare functie de anul nasterii solicitantului iar Legea 19 se stabileau acestea funtie de data depuneri cererii de pansionare. Pe mine m-a frustrat de 40.000 lei prin aplicarea Ordinului. Toate solicitarile de pensionare facute inainte de 01.06.2010 au fost rezolvate prin aplicarea Ordinului nu a Legii, prejudiciul fiind imens in detrimentul solicitantilor. In cazul meu, 32 ani si 8 luni contributie si 63 ani si 10 luni varsta standard de pensionare sunt datele din Lege pentru depunerea cererii in mai 2010, iar prin Ordin 340, nascut in 1950 cerintele sunt 35 ani contributie si 65 ani varsta standard. Rezultatul: refuz de pensinare anticipata partiala si 40.000 roni prejudiciu. In justitie, solicitarile mele de restabilire a legalitatii s-au lovit de Justitia independenta, chiar DNA Constanta m-a pus sa platesc si 50 lei pentru deranj.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.