Dr. Cristina Safta: “Româncele sunt femei frumoase, îngrijite, nu neapărat femei injectate sau operate”

“Aproape niciodată nu am avut nota 10 la purtare din cauza comportamentului, dar, pe de altă parte, reușeam să spăl rușinea cu partea educațională” – spune, simplu, Cristina Safta, medic dermatolog.

Invitată “La cină”, Cristina povestește, într-un interviu cum nu a mai dat până acum, despre copilărie, a ei și a celor doi copii ai ei, despre școală și năzbâtiile din primii ani de viață, despre dorințe ascunse, dar vorbește și despre familie, despre o cerere în căsătorie inedită și haioasă.

“M-am aplecat către cățelușă, să-i dau hamul jos; dintr-o dată s-a auzit un zgomot și a căzut ceva pe podea – era un inel, firește”.

Dr. Cristina Safta vorbește, pe larg, și despre profesia pe care o iubește atât de mult și despre evoluția medicinei estetice.

“În medicina estetică, din zona Europei, România e foarte sus. (…) Nu se mai rezumă totul la interacțiunea medic-pacient și, eventual, o seringă interpusă.(…) Procedurile estetice le fac doar dacă vreau, dacă simt nevoia și dacă risc-beneficiu sunt în favoarea efectului”.

Care a fost primul ei pacient și cu ce boala cruntă a fost diagnosticat, dacă dermatologul stă la soare în vacanță și care sunt sfaturile medicului pentru o vară lungă și fierbinte, cum s-a descoperit că toxina botulinică te scapă de riduri și cum le consideră pe române, aflăm împreună “La cină”. 

“Româncele, în general, sunt niște femei frumoase, femei îngrijite, nu neapărat femei injectate sau operate”.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.