Dedicație pentru bărbații care-și însoțesc femeile la coafor

Imediat dupa ce dimineata nu mai e dimineata, adica pe la 11.30, intru ca o nemtoaica intr-un salon de infrumusetare (ce, credeati ca-s naturala?! noooooo… nici vorba!)

-‘neata, arunc în fugă și mă înfig cu picioarele goale într-un lighean cu apă călduță și ceva clăbuc, gata de pedichiură! Fetele de la recepție mă știu deja (sunt clientă veche) îmi aduc cafeluța cu două de zahar și un lapte.
IMG_3136
Ah, nu văd bine cine mai e în salon, curiozitate feminină, ce să faci?! Sună mai bine de jurnalist?! Așa să fie!

Mă întorc într-o parte ca și când aș vrea să privesc pe geam și scanez rapid locul.

Pe canapeaua moale din piele stau două fete tip “pisi” – adică gene lungi și false, unghii la fel de artificiale, rochițe scurte din mătase și cizme lungi din piele. Sunt fetele care au venit să se aranjeze pentru o minunată seară de purtări nerușinate la Bamboo (asta-i club de fitze, măi, nu magazin de cele trebuincioase prin casă!). Uneia dintre ele i-aș recomanda o estetică la nas. Cealaltă e bună de pozat, recunosc. Și dacă scormonesc bine în memorie, chiar e manechin, parcă am vazut-o într-o reclamă.

La mijloc, o doamnă care are bigudiuri. Sigur e nașă, imi zic! “Sarmalele” merg doar la nuntă. Apoi, o tipă pe care o văd des pe aici – avocat! O femeie frumoasă conștientă că toți cei 30 sitreaba ei de ani au trecut în folosul ei. Tipul clientei îngrijite permanent, genul de femeie care nu vine la coafor doar de Paște și de Crăciun. Toată stima!

În capăt, un domn. Hopaaaaaaaaa, deci e și pentru bărbați locul ăsta?! Vin aici de trei ani juma’ și n-am știut! În afară de băiatul de la spălător, nu mai era altcineva în pantaloni. Mdea, criză, domnule! Astia primesc și masculi că să facă tot mai mulți bani. Nu-mi convine, trebuie să schimb locul, îmi zic în gând pentru că parul ud e o chestie așa intimă că n-aș împărți-o cu niște domni asa… la prima vedere.

Îl cercetez cu atenție. Domnul e proaspăt tuns și frezat fix ca-n reviste. Poate firul 345 nu șade bine, dar nu-i bai, nu-i un party cu pretenții! Deci nu așteaptă la tuns… De epilat nu cred că se pune problema… Manichiura! Mmmmmm, ar putea, am mai vazut eu cazuri, dar manichiurista e ocupată cu mine acu’. Și încă o oră de acum încolo. Mă îndoiesc că are răbdare să aștepte atât.

Așadar, e acel gen care-și însoțește nevasta la coafor. Ce tare… trebuie să-l vad mai bine, e o specie pe cale de dispariție, din fericire! Bărbatul, ăla de a venit cu nevastă-sa, își admira minunea cu care doarme noaptea-n pat. E pe scaun și tocmai își face un coc de zile marețe. Îi zâmbește, din când în când, în oglindă. Și îl face partaș la coafura ei. El, tăntălăul, îi face cu ochiul, gen: e de bine, mami!

L-am prins – trage cu ochiul la avocată, bunăciunea aia! Aha, deci d’ăsta-mi ești… te-am văzut, ticălos mic! Și mi-a zis mama să n-am încredere în bărbații cu mustață!

Fix în fața lui e spălătorul. Păi… dacă fata de Bamboo își spală părul, s-a scos! Fusta îi e atât de scurta încât s-ar putea să aibă parte de ceva azi! Și ce să vezi?! Nimic mai adevarat. Bambooista urmează la spălat pe cap. E blondă fata și parcă și seamană un pic cu Sharon Stone. Ah, da, ca în Basic Instinct aș vrea să fie – ete asa… de-a dreacu’. Să-l zăpăcească pe tâmpit! Aoleu, dacă-i place vine și data viitoare! Blondo, strânge bine picioarele, să nu lasi milimetru (în plus) de piele să se vadă! (a naibii topica!).

Cum, e gata femeia iubită? Păi și eu cum mă mai distrez?! Liniște, nu auuuuud… oare ce-i zice? Hmmmmm, previzibil – ești foaaaaaaaaaaarte frumoaaaaaaaaaasă, iubita!

Asta gandim noi despre voi, bărbații care vă faceți rasa de ocară!

PS: text republicat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.