Secret Santa Party

Prietenele mele (fete care ştiu despre blogging doar că Petreanu e blogger) mă întreabă vineri seara: la ce petrecere mergi fără noi? Iar eu le răspund: e o petrecere de bloggeri, Blogger’s Secret Santa Party. N-au cerut amănunte, iar eu nu le-am dat pentru că oricum nu le aveam. Ştiam doar că stăpânul inimii mă târa-n club să mă distrez cu zeci de oameni din online pe care eu, în mare parte, nu-i cunoşteam. Dar mai ştiam, de asemenea, că voi primi acolo muzică live, karaoke, un cadou surpriză, un cocktail şi… noi prieteni, poate. Aşa că m-am dus!
Muzica live s-a auzit de la TRUE BAND, aşa am aflat şi ce mai face Doru de la Parlament. Cântă bine alături de alţi oameni talentaţi la True Club, în Centru’ Vechi.
Cocktailul a venit cu mentă. De două ori!
Cadoul secret: bomboane de ciocolată belgiene. Buneeeeeeeeeeee de te lingi pe degete! Plus căciulă de Moş Crăciun de la Vodafone (data viitoare poate am mai mult noroc!:)).
Bărbatul a debutat cu un colind numa’ de el ştiut (el se dă mare cu nu ştiu ce cover), iar eu l-am fotografiat ca pe Madonna.
Concluzie: vin şi a doua oară!

4 comentarii

  1. Pana la urma nu ai zis daca ti-ai gasit noi prieteni dar incerc sa presupun pentru ca vrei sa mergi si data viitoare. Te-ai distrat si pana la urma aceste party-uri care au numele de “secret”, au mai mult rost pentru ca sunt mai bune. E bine ca ti-a placut si ca te-ai simtit bine. Cred ca este cel mai important lucru.


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65
    • presupunere corecta, concluzia spune totul – ma duc si data viitoare!:)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.