Ponta l-a pacalit pe Iohannis! (Inca o data!)

Cat a trecut de la adoptarea Codului Fiscal?! Putin, foarte putin! Pe 3 septembrie a fost votat de Parlament si pe 7 a fost promulgat de presedinte.
La nici doua luni, Codul asta mult discutat se modifica din nou. Ponta a anuntat deja schimbarile care, intre noi fie vorba, sunt liberale si in sprijinul mediului privat. Adica TVA redus la apa de anul viitor de la 20 la 9%, devansarea cu un an a reducerii impozitului pe dividende la 5% si plafoane majorate pentru firme mici de la 65.000 de euro la 100.000 de euro, impozitate diferit in functie de numarul de angajati. Trei masuri salutate, repet, de mediul privat si ramase pe dinafara Codului Fiscal care intra in vigoare la 1 ianuarie 2016.
Ce face Ponta azi?! Am spus deja pe blog ca orice schimbare de taxe si impozite se poate face la bucata prin Ordonanta de Guvern sau la pachet prin aceeasi modalitate. Fix asta s-a intamplat azi! Guvernul a adoptat un PROIECT DE ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ privind reglementarea unor măsuri fiscale.
Cu astea trecute prin Palatul Victoria, Ponta readuce Codul Fiscal la varianta propusa inainte de a merge in fata parlamentarilor, inainte de razboiul cu presedintele Klaus Iohannis!

1 comentariu

  1. Pacalit? Pe Iohannis? Nu, pe noi toti, pe cetatenii Romaniei! Jegosii de politicieni fac ce vor, e tara lor. Inclusiv pe tine, Ionela Nastase, te-a pacalit, indiferent cat de “devotata” esti cauzei lor. Daca ai copii, vei avea mustrari de constiinta la un moment dat, ca le-ai cantat in struna si n-ai luat atitudine, asa cum ar face un parinte, cetatean responsabil!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.