Poate Iohannis nu știe bine limba română…

Ieri, Klaus Iohannis ne-a spus ca urmareste cu atentie si cu un pic de ingrijorare situatia de la Arges. Am asteptat cu mare interes declaratia lui Klaus Iohannis picata în miezul scandalului despre bebeluşi. Era firesc sa apara o reactie a sefului statului cand opinia publica e inflamata la maximum pe un subiect legitim care, intr-o lume normala, ar fi trimis la plimbare din Guvern cel putin un ministru. Si ea venit! Dar n-a facut altceva decat sa mai toarne niste gaz pe foc pentru ca presedintele ne-a spus ca e prematur sa se pronunte!

O alta declaratie scandaloasa facuta de Iohannis, poate cea mai nefericita, a fost cea de dupa demisia premierului Victor Ponta. “Târziu, foarte târziu, Guvernul a demisionat. A fost nevoie să moară oameni ca această demisie să se producă!” Declaratia, cu puternice conotatii in limba romana, se rostogoleste si azi cand tot mai multi analisti si politicieni vorbesc despre implicarea sefului statului in dărâmarea Guvernului dupa nenorocirea de la Colectiv.

Va mai dau una si ma opresc: “Ghinion!” Va amintiti celebra replica data in campania electorala?! Aici ceva e diferit, insa! Iohannis si-a prezentat public scuze pentru afirmatia referitoare la profesorii care nu şi-au putut lua case din meditaţii.

Poate presedintele Klaus Iohannis nu stie bine limba romana… Poate fi aceasta o scuza pentru cele mai nefericite declaratii facute de presedinte?!
iohannis_diaspora_15981600
Foto: inpoltics.ro

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.