“Marea Peticire” pe A2. Dedicație pentru ministrul Transporturilor!

Atenție, se ridică plăcile de beton de pe Autostradă!

Drumul către mare (Autrostrada Soarelui) a devenit o provocare pentru șoferi. Doar conducătorii auto foarte talentați și foarte prudenți pot evita, într-un “slalom” de zile mari, neplăceri grave în trafic. Pentru a doua oară în două luni, bucăți de asfalt se ridică periculos de mult și chiar dacă, urgent, craterele din asfalt sunt plombate, nimeni nu știe la cât timp după se va produce următoarea denivelare critică.

Am trecut azi pe A2 si am văzut că există “Marea Peticire” și noi restricții de circulație. De la 130/h, la 80/h pe prima parte a drumului dinspre București către Constanța.

Într-o declarație pentru Antena 1, purtătorul de cuvânt al CNAIR dă vina pe căldură, pe “rosturi de dilatație colmatate” și pe forțele de împingere generate de trafic. Prost e că vara e abia la început și A2 este una dintre cele mai circulate șosele din România în sezonul estival.

La final, o dedicație pentru ministrul Transporturilor:

foto Puterea.ro

1 comentariu

  1. Dar pentru primarul capitalei (cough “ofiterul de stare civila”) aveti vreun mesaj?


    Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/petreanu/public_html/ionelanastase.ro/wp-content/themes/ionela/include/comments.php on line 65

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.