Dragi guvernanți, voi chiar ne credeți foarte proști, așa-i?

Am scris ieri despre concursul de la Ambulanță (și voi mai scrie pentru că mai am date interesante). Mă minunam, cu acte clare, că o persoană declarată respinsă pentru ceva probleme cu legea a mers la concurs si a primit notă bună. Scrie clar în documentul de la Parchet (pe care-l reiau azi ca să nu existe dubii) că doamna în cauză e “sub urmărire penală”. Iar hârtia este semnată de șeful comisiei de concurs.


Am solicitat ieri Ministerului Sănătății un răspuns. Care, tre’ să recunosc, a venit în câteva ore. Doar că mă face să mă întreb dacă nu cumva cineva de acolo mă ia la mișto. Iată răspunsul:

“Candidata Petrisor Daniela Hortensia are depusă la dosarul de concurs declaratia pe proprie raspundere că nu este condamnată penal sau în curs de urmarire penală. Ulterior etapei de studiere a dosarulului de concurs, Serviciul de ambulanta Judetean Bihor a transmis, în copie, la Ministerul Sănătății un răspuns de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea din care nu reise cu claritate că doamna Petrișor Daniela Hortensia este urmărită penal. Ministerul Sănătății, prin direcțiile de specialitate, a purtat corespondență cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea pentru lămurirea situației juridice a doamnei Petrișor Daniela Hortensia. Până la clarificarea situației, comisia de concurs a decis în unanimitate continuarea concursului pentru doamna Petrișor Daniela Hortensia.

Concursul pentru ocuparea posturilor vacante de manager general al serviciilor de ambulanta judetene si Bucuresti Ilfov s-a desfășurat cu respectarea întocmai a prevederilor Ordinul 611/2017 privind aprobarea Normelor de organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea postului de manager general, persoană fizică, din cadrul serviciilor de ambulanţă judeţene şi al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov respecând principiul transparenței, imparțialității și egalității de șanse.
La acest concurs au participat în calitate de observator și invitat reprezentanții ai organizatiilor sindicale din sectorul ambulanța.„

Carevasăzică… nu reiese că doamna e urmărită penal. Păi scrie clar: “sunteți sub urmărire penală”.

Voi chiar ne credeți foarte proști, așa-i? Sau… ar mai fi o variantă”: cei de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea nu știu ce scriu în acte, nu?

Urmăresc cu atenție și îngrijorare concursul ăsta și revin! Promit!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.