Draga Starbucks,

imagerevin cu aceasta mica scrisoare, la un an distanta de prima, doar ca sa-ti multumesc!
Dupa ce m-am suparat grav pe tine intr-o primavara, ne-am spus adio si drumurile noastre s-au separat, te-ai dat peste cap si ai facut sa redevin prietena ta.
Ai adus, din nou, bautura mea preferata si, mai mult decat atat, ieri chiar am primit reducere. Una dintre fetele dragute de la Mall-ul din Baneasa a realizat ca vin in fiecare zi sa cumpar cafeaua speciala si mi-a facut discount la Toffee Nut Latte! Reducere la cafea?! Asta-i tare, nu?!
Ti-as mai spune cate ceva, dar abia m-am trezit si fug sa-mi iau o cafea.

Ionela

5 comentarii

 1. Eu am primit chiar o cafea gratis. Evident, nu cei 15lei m-au dat pe spate, ci gestul.
  Si… trebuie sa recunosc ca merg la Starbucks pentru ca mirosul imi aminteste, precum catelul lui Pavlov, de New York, dar si pentru ca majoritatea ‘copiilor’ care te servesc stiu sa zambeasca si sa vorbeasca la persoana intai.
  Sunt constient ca Starbucks este ‘fast-food-ul’ cafenelelor, insa spiritul lor ma atrage.
  Asa ca raman fidel, iar Starbucks Victoria Center de pe Calea Victoriei e cel mai tare! 🙂
  PS:
  Am uitat… Inca o intamplare pozitiva – eram dupa o tura lunga cu bicicleta, ne am oprit la Mall Baneasa si nu aveam bani. Am primit cafele pe datorie, pana cand ne-au ‘rascumparat’ sotiile noastre. Like!

  • Cafea pe datorie e clar mai tare decat o simpla reducere!:)

 2. As dori in primul rand sa va urez un La multi ani calduros din partea echipei din Baneasa si sa va multumumim pentru aceasta mica scrisoare. Va asteptam cu drag in cafeneaua Starbucks Baneasa pentru a va savura bautura preferata dar si pentru a le descoperi pe cele noi, care ar putea deveni preferate.
  Va multumesc in numele echipei si va doresc o zi frumoasa!

  Tudor Eclemea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.